Kunderna ger oss 4 till 5 nöjdpoäng av 5

Medarbetare som trivs och nöjda kunder är vårt livselixir. Därför är vi naturligtvis stolta över att alla årliga kund- och medarbetar-undersökningar har snittat mellan fyra och fem på en femgradig skala. Vi är övertygade om att det är därför vi har kunnat växa med över trettio procent per år. Och det med lokala säkerhetsföretag som liksom vi vill få styrkan av att ingå i en grupp – utan att förlora känslan i det lokala bolaget. Allt för att kunna hjälpa dig med regionala såväl som lokala säkerhetslösningar.

FinlarmGruppen

Det är vi som är FinlarmGruppen

Vi samarbetar för att kunna hjälpa dig bättre

Vi tror på en balans mellan lokal förståelse för och närhet till dig som kund – tillsammans med regionala stordriftsfördelar. Exempel på det senare är gemensamma processer. Att vi delar på en inköpsorganisation som köper stora volymer och kan pressa priserna åt dig. Samt samlad kompetens och certifieringar. Eller som vår affärsidé beskriver det:


››Med engagerade medarbetare med en hög kompetens skapar vi
Kundanpassade säkerhetslösningar för byggare, fastighetsägare, förvaltare och kommersiella hyresgäster. Allt med fokus på trygghet, enkelhet och kontroll för dem som ska bo och arbeta i deras lokaler.
Förpackat i en organisation som tar det bästa från våra lokala enheter och en gemensam koncern.‹‹


Vi ska äga Mälardalen och Dalarna

Målet kan låta kaxigt. Men vi är redan en bra bit på väg. Från tretton medarbetare då grundaren Harri drog igång Finlarm, till att idag vara runt etthundra. Och viktigast av allt, våra medarbetare och kunder är nöjda.